Компанія BMW випустить дві абсолютно різні M3 нової генерації

14.10.2024   14:44    5


Компанія BMW випустить дві абсолютно різні M3 нової генерації

BMW M3 на ринку запропонують у двох варіантах виконання. Для моделі буде доступний як традиційний бензиновий мотор, так і електрична трансмісія. Керівник BMW M Френк ван Міл у розмові з Bimmer Today розповів, яким буде новий BMW M3.

Що відомо про нову BMW M3

Він вкотре підтвердив анонс електричного M3. Такий отримає одразу чотири двигуни. Також у компанії працюють над оновленими хетчбеками i4 на новій силовій установці. Ці електрокари німці вже понад два роки трестують на дорогах загального користування. Максимальна потужність баварського електромобіля може сягнути 1341 к.с., за попередньою інформацією.

Бензинова версія щодо потужності буде скромнішою. Однак її сильною стороною стане динаміка, яку гарантує меншу вагу, якщо порівнювати із батарейним варіантом. Електричний M3 збудують на платформі BMW Neue Klasse EV. А ось бензиновому варіанту пророкують оновлену версію платформи CLAR, на якій базується актуальний M3.

Реклама

Як зазначив Френк ван Міл у розмові з журналістами, від нинішнього 3-літрового рядного 6-циліндрового двигуна з подвійним турбонаддувом марка відмовлятися не збирається. Інженери періодично доопрацьовуватимуть його під діючі еконорми, щоб він протримався на конвеєрі якнайдовше.


uamotors.com.ua



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту