Водіям розповіли 5 способів, як усунути шум від шипованої гуми

Вчора,   14:45    8


Водіям розповіли 5 способів, як усунути шум від шипованої гуми

Всі автовласники відзначають появу зайвого шуму при заміні літньої гуми на шиповану зимову. При цьому не всі готові миритись із цим звуком. Експерти розповіли, які є способи, що дозволяють ефективно позбутися підвищеного шуму, здатного дратувати автовласників під час руху асфальтом. Усього до списку увійшло п’ять варіантів.

Що варто знати

Запобігти неприємному шуму можна ще на етапі покупки гуми, для цього потрібно вибрати звичайні липучки. Насправді часто виходить так, що в більшості регіонів країни безпечно керувати автомобілем в зимовий період можна тільки на покришках з шипами.

Тому ще на етапі покупки можна подивитися на показники жорсткості гуми, а також на малюнок протектора. Чим вище жорсткість, тим більше шуму видаватиме зимова гума, якщо говорити про протектор, краще вибирати варіанти, на яких нанесений асиметричний малюнок, такі видають меншу кількість шуму. Виробники також вказують на боковині шуму в децибелах.

Реклама

Якщо гума вже встановлена ​​на автомобіль, можна зменшити шумність гуми, підвищивши тиск. Це можна зробити на 02-04 атмосфери. Актуально для тих, хто їздить на приспущеній гумі.

Крім того, не слід ігнорувати процедуру сходження розвалу коліс, якщо кути невірні, звук буде гучнішим. Серед найбільш ефективних методів можна виділити встановлення шумоізолюючих матеріалів на колісні арки. Навіть на сучасних і дорогих авто найчастіше вона недостатня, оскільки більшість машин розробляється під лояльні кліматичні умови, що не вимагають використання шипованої гуми.


uamotors.com.ua



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту